Ons lievelingstv-programma komt zaterdag met een splinternieuwe aflevering! In deze nieuwe aflevering volgen we Kevin en Marianne die een b&b gaan starten in Costa Rica! En alsof dat niet exotisch genoeg is, besluit het echtpaar ook nog eens dat de Costa Ricaanse jungle de ideale plek is!

‘Ik vertrek’ bestaat als sinds 2005 en is elk seizoen weer een van de meest bekeken tv-programma’s op de Nederlandse televisie. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, ontvangen de deelnemers geen geld. Maar als je gefilmd wordt terwijl je je eigen b&b opzet, kan je je natuurlijk geen betere publiciteit wensen. 

Rond de feestdagen worden er enkele populaire afleveringen en op 1 januari wordt er weer een splinternieuwe én extra lange aflevering uitgezonden. Deze zal gaan over het gezin Jansen dat naar Frankrijk vertrekt om hun b&b te openen. Veel afleveringen uit het nieuwe seizoen gaan over dromers die de daad bij het woord voegen. Ze openen hun eigen b&b!

Maar let ook op de aflevering die gaat over Bert en Thomas die een nudisten-b&b in Spanje willen starten? Of de paardenfokkerij van Milko en Odette in de Franse Pyreneeën? Op Bonaire na zijn alle afleveingen van het nieuwe seizoen verdeeld over Spanje en Frankrijk. 

Wie weet wordt er ooit wel een aflevering aan jouw b&b gewijd! Ondertussen kan je je laten inspireren door dit nieuwe seizoen. Veel kijkplezier!

Foto van Tima Miroshnichenko via Pexels

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads