Een nieuwe start!

Dat is toch wel de meest aansprekende titel voor een emigratie: ‘Een nieuwe start‘. Want zo is het voor de meeste durfals natuurlijk bijna altijd. Een nieuw begin, het oude vertrouwde – in ieder geval deels – achter je laten en de blik op vooruit. Maanden, soms zelfs jaren van dromen omzetten in daden, in echte stappen.

Met Uitgeverij Grenzenloos maken we ook weer een nieuwe start. De website die u nu bezoekt is van de grond af aan opnieuw ontworpen en 2021-proof gemaakt. Ruim 15 jaar na het begin van ons avontuur, dat in 2005 begon met de ingebruikname van Emigratieboek.nl, die – ruim 27.500 bestellingen later – nu definitief is overgegaan in de nieuwe site Grenzenloos.nl.

emigratieboek.nl

De eerste versie van Emigratieboek.nl (dec. 2005)

Grenzenloos.nl is vanaf nu dé ideale plek om alle informatie over emigreren te verzamelen. Zowel in de (gratis) artikelen, als de meer dan honderd verschillende boeken die u bijstaan bij het plannen en realiseren van uw toekomstdromen.

De aandacht voor wonen en werken in het buitenland is ondanks – of beter gezegd dankzij – Covid-19 vandaag de dag enorm groot. Nu het leven grotendeels op de kop gezet is door een ongrijpbaar virus, pakken veel mensen direct door en stellen hun dromen niet langer uit. Emigreren is hot!, en dat weet u ook, want anders was u niet op deze fraaie nieuwe site beland…

Eric Jan van Dorp
Auteur/Uitgever
Februari 2021

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads