Wat zijn de beste apps voor videobellen? Forbes Magazine heeft het voor ons uitgezocht. Microsoft Teams en het goede oudeSkype hebben een (heel) groot aandeel van hun marktaandeel moeten inleveren ten koste van de twee markttoppers Zoom en Google Meet. Zoom verdubbelt bijna het aantal landen waarin het de nummer 1 video-app is, terwijl Skype grote verliezen lijdt.

Volgens Forbes Magazine is Zoom de duidelijke winnaar als het gaat om zakelijk videobellen. De extra’s die Zoom biedt zoals whiteboards, enquêtes, connectiviteit met sociale media, etc heeft Skype niet. Skype blijft een betrouwbare optie voor bellen naar je ouders in Nederland maar voor zakelijke gesprekken met klanten is Zoom de beste optie.

Zoom, Google Meet, FaceTime, Skype: de mogelijkheden van vandaag de dag om contact te onderhouden met de ‘achterblijvers’ zijn legio. Gelukkig maar: nog een reden om de stap te wagen en te emigreren. Voorbij is de tijd van jarenlang je familie niet zien en torenhoge telefoonrekeningen. We zoomen gewoon!! https://www.forbes.com/advisor/business/software/zoom-vs-skype/

Foto van Julia M Cameron via Pexels

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads