Verhuizen naar het buitenland is één ding, maar een inkomen vergaren in over de grens is vaak de lastige stap twee. Iedereen heeft vast wel eens gekscherend met de gedachte gespeeld om Hollandse stroopwafels te gaan verkopen. Waarom eigenlijk niet?

Gaufres d’Or France®! is al jaren actief in Frankrijk met ambachtelijk Hollandse stroopwafels. Zij bieden nu ook een franchise-constructie aan voor de beginnende ondernemer. Daarmee wordt het wellicht al wat gemakkelijker om te beginnen.

Het bedrijf is op zoek naar gemotiveerde partners die middels een kleine investering een eigen bestaan als zelfstandig ondernemer willen opbouwen. In Frankrijk, maar ook in andere Europese landen. U ontvangt daarvoor een complete kraam in huisstijl, administratieve ondersteuning (inclusief voorbeeldbrieven voor alle relevante instanties in de juiste taal) bedrijfsplan èn ingrediënten (wafels, deeg, etc.) voor een eerste omzet van € 3000. U bereidt en verkoopt de verse producten van Gaufres d’or® in uw stand van Gaufres d’or®.

Meer weten? Neem contact met op met marc@gaufresdor.com of maarten@gaufresdor.com

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads