Van de etiquette van chocolade proeven tot de wereldberoemde Zwitserse precisie, Franzen neemt je mee op een ontdekkingsreis die de verbeelding overstijgt. Ze onthult de minder bekende kanten van Zwitserland met een charmante openhartigheid en humor. Leer over de verrassende wetten voor cavia’s, de gewoonte van communiceren via briefjes, en de subtiele nuances die de Swissness definiëren.

Dit boek is niet alleen een genot voor iedereen die vertrouwd is met de Zwitserse cultuur, maar ook een openbaring voor nieuwkomers. Franzen’s persoonlijke anekdotes, gevuld met plezier en soms uitdagingen, zijn herkenbaar en zullen zowel de frequente bezoeker als de potentiële immigrant inspireren.

“Swissness” is meer dan een emigratieverhaal; het is een verkenning van een land waar traditie en innovatie naadloos samengaan, waar de natuur hand in hand gaat met de vooruitgang, en waar elk detail een diepere betekenis heeft. Stap in de wereld van Zwitserland en laat je charmeren door de verhalen en ervaringen die Charlotte Franzen op zo’n vlotte en levendige wijze deelt. Dit is jouw ticket naar het ontdekken van de magie van Zwitserland – een boek dat je niet mag missen.

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads