Zojuist verschenen, een nieuwe must-read voor alle Zweden liefhebbers! Dompel jezelf onder in het intrigerende verhaal van Heiko Leugs en zijn vrouw Joke, die zes jaar geleden de sprong waagden en emigreerden naar het betoverende Zweden. Stel je voor hoe het voelt om te leven en werken in dit Scandinavische juweeltje. Ervaar met hen de rijke cultuur en warme gastvrijheid van hun nieuwe thuis.

Hoe gemakkelijk is het echt om Zweeds te leren en je moeiteloos te mengen in het dagelijkse leven? Ontdek het terwijl Heiko je meeneemt op een boeiende reis door de taal en gebruiken van Zweden.

Verlies jezelf in de betoverende landelijke schoonheid van het Zweedse platteland, waar rust en sereniteit samenkomen in een perfecte harmonie.

Heiko Leugs heeft al drie meeslepende boeken geschreven over hun voorbereidingen en de daadwerkelijke emigratie. Dit vervolg neemt je mee naar de huidige staat van hun avontuur. Na zes jaar hebben ze een diepgaand begrip van zowel hun geboorteland als hun nieuwe woonland, maar blijven ze dagelijks verrast worden. Ontdek samen met hen de voortdurende ontdekkingstocht en laat je inspireren!

Dit is meer dan een verhaal; het is een uitnodiging om deel uit te maken van hun reis. Mis het niet!

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads