De treurige situatie in Oekraïne houdt iedereen bezig en ook de vluchtelingenstroom die nu op gang komt blijft niet onopgemerkt. Via Grenzenloos.nl is de taalcursus Nederlands voor Oekraïners te bestellen, waarmee Oekraïners die in Nederland komen in korte tijd basis Nederlands kunnen leren spreken.

AUDIO download:
De link naar de audiopagina vandorp.net/audio is tijdelijk buiten gebruik. U kunt deze link gebruiken om alle audio van het boek Nederlands voor Oekraïners te downloaden.

De methode is geschikt voor zelfstudie of met een taalmaatje, maar ook te gebruiken in groepen. Bedoeld voor volwassenen zonder enige voorkennis, maar eveneens is het door de vriendelijke opzet te gebruiken voor kinderen vanaf middelbare schoolleeftijd. Alle instructies zijn vertaald in het Oekraïens.

De vele liedjes en geluidsbestanden die bij deze cursus gebruikt worden, kunnen gratis worden gedownload.

Deze cursus bevat geen lastige grammaticale uitleg. De taalregels worden door middel van eenvoudige oefeningen getoond en stap voor stap aangeboden.

Achterin het boek is een volledige woordenlijst opgenomen van alle gebruikte Nederlandse woorden in dit boek en de Oekraïense vertaling.

Kijk en bestel de cursus hier.

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads