Dit jaar een huis kopen in Frankrijk? Bezoek dan op een later tijdstip de jaarlijkse dag voor eigenaren, kopers en dromers van een huis in Frankrijk op Landgoed Zonheuvel in Doorn. De datum van zondag 28 november is uitgesteld tot 6 februari 2022. Tijdens deze Maison en France Kasteeldag zijn er altijd diverse aanbieders van onroerend goed om u de weg te wijzen.

Daarnaast zijn er verschillende experts zoals juristen, fiscalisten, aannemers, et om antwoord te geven op al uw vragen en mee te denken met de aankoop van uw huis in la douce France. Tijdens de Maison en France Kasteeldag worden diverse lezingen gehouden over alle relevante thema’s rondom een eerste of tweede huis in Frankrijk (La Maison en France) en het leven in Frankrijk (Vivre en France). Experts praten u bij en gaan in op vragen over onderwerpen die aan bod komen.

Uiteraard is uitgeverij Grenzenloos ook aanwezig op deze dagen. 

De Maison en France Kasteeldag 2021 vindt nu op 6 februari 2022 plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn (Utrecht), op 5 minuten van de A12, tussen 11.00 en 17.30 uur. De entreeprijs is € 15, maar in de online voorverkoop op www.maisonenfrance.com betaalt u slechts € 12,50.

Foto: landgoedzonneheuvel.nl

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads