Op 19 maart verzorgt Norsk.nl een digitale informatiedag Noorwegen, waar een groot aantal thema’s aan de orde zal komen.

Er is plaats voor maximaal twaalf deelnemers per dag, zodat er ook een goede mogelijkheid is voor het stellen en beantwoorden van vragen via de chatfunctie.

De deelnamekosten bedragen 75 euro per huishouden.

Alle voordrachten worden door Gert Rietman verzorgd. Gert (1962) is in 1997 samen met zijn vrouw Janet Roelofs naar Ålesund in Noorwegen geëmigreerd. Voordat hij in 2003 het Noorse bedrijf Placement oprichtte werkte Gert onder meer als internationaal adviseur bij het Arbeidsbureau in Ålesund en als adviseur internationale samenwerking op het provinciehuis in Molde. Sinds 2016 werkt Gert als freelance senior-adviseur bij een reïntegratiebedrijf in de regio.

Gert is samen met Janet eigenaar van Placement. Ook is hij samen met Janet mede-eigenaar van de winkel en het café “Stolt Mat”, waar (h)eerlijke streekproducten worden verkocht en geserveerd.

De vrije tijd vult hij met bestuurswerk bij bedrijven en instellingen, politiek, bergwandelen, koken, de eigen berghut, Noorse literatuur, klussen, sporten en werken.

Voor meer informatie en aanmelden, kijk hier.

Bron: norsk.nl
Foto: Mikita Karasiou

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads