Heeft u ook weer gekeken naar Ik Vertrek ? Dit keer Sardinië. In de uitzending van zaterdag 13 maart 2021 volgden de programmamakers het avontuur van Achterhoekers Jurgen en Marieke. Aangetrokken door het goede Italiaanse leven dromen ze van een bestaan in Italië.

Op Sardinië kochten ze een vrijstaande woning met wijngaard met het plan er Bed & Wine te starten. Zoals praktisch bij alle deelnemers in Ik Vertrek verliep niet alles op rolletjes, maar opgeven was geen optie.

Na een aantal tegenslagen en een bewogen jaar, zijn ze nu behoorlijk thuis op Sardinië. Het eiland is prachtig en ze vinden het een voorrecht om op Sardinië te mogen wonen. Veel zon, zee, prachtige natuur, heerlijk eten en natuurlijk goede wijn. Dat laten Jurgen en Marieke zich niet zomaar meer afnemen. Veel respect voor mensen die hun dromen realiseren.

Heeft u ook een Italiaanse droom en plannen zich in Italië te vestigen en/of er een (tweede) huis te kopen ? Maar hoe pakt u zo iets aan en waar te beginnen ?

Lees er alles over in het handboek Wonen en kopen in Italië. Alles wat u wilt én moet weten over wonen en onroerend goed in Italië.

Tekst: Peter Gillissen – Guide Lines

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads