Op 1 en 2 april is er de Emigratiebeurs in Houten, hét evenement voor iedereen met emigratieplannen. Uitgeverij Grenzenloos geeft maar liefst 200 kaarten gratis weg voor dit event! Wees er wel snel bij want op=op

De EmigratieBeurs is hét trefpunt voor de emigratiebranche en biedt een wereld aan kansen met meer dan 1 miljoen vacatures in het buitenland, ruim 11.000 bezoekers en 200 exposanten. Je komt er alles te weten over wonen, ondernemen, werken en studeren in het buitenland.

Op 1 en 2 april 2023 wordt deze interessante beurs geschikt voor iedere aankomende emigrant, expat, student, werkzoekende, ondernemer, pensionado of andere landverhuizer opnieuw georganiseerd in de Expo te Houten. Emigranten, expats, studenten, ondernemers, werkzoekenden en andere landverhuizers vinden op de beurs per thema en regio het brede pakket van mogelijkheden, diensten en producten rond wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland.

Uitgeverij Grenzenloos geeft 200 gratis kaarten voor de EmigratieBeurs weg aan lezers die overwegen naar het buitenland te verhuizen of die zich willen oriënteren op de carrièremogelijkheden in het land. Op de EmigratieBeurs – die jaarlijks door meer dan 11.000 mensen wordt bezocht, worden ook selecties van huizen en bedrijven in het buitenland te koop aangeboden, zodat je goed voorzien meteen aan je nieuwe leven kunt beginnen. Daarbij staan er bedrijven in het buitenland die op zoek zijn naar personeel, dus vergeet niet je CV mee te nemen! Een groot aantal organisaties geeft op beide dagen interessante (gratis) presentaties over wat er zoal komt kijken als je een dergelijke grote stap overweegt. Door te klikken op deze link bespaar je 17,50 euro en kun je de gratis toegangskaarten van Grenzenloos bestellen. Wees er wel snel bij want op = op.

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads