Met een vlotte pen en een oog voor zowel de romantische als de rauwe kanten van het emigreren, beschrijft Liesbet de uitdagingen en triomfen van het settelen in de Lot, een regio die bekend staat om zijn rustieke charme en landelijke schoonheid. Hun verhaal krijgt een onverwachte wending wanneer ze, slechts enkele dagen na hun aankomst, worden geconfronteerd met een landelijke lockdown. Dit boek is niet alleen een persoonlijk verhaal over aanpassingsvermogen en veerkracht, maar ook een inspirerende gids voor hen die soortgelijke ambities koesteren.

“Emigreren is niet eng” overstijgt het persoonlijke verhaal van Liesbet en Theo; het is een testament van het belang van het volgen van je hart, zelfs wanneer de wereld om je heen onzeker is. De onverwachte uitdagingen waar het stel mee te maken krijgt, waaronder een pandemie die hun plannen dreigt te dwarsbomen, zijn een herinnering aan de onvoorspelbaarheid van het leven en het belang van vastberadenheid en flexibiliteit.

Dit boek is een must-read voor iedereen die droomt van een leven in het buitenland. Het biedt een realistische blik op de ups en downs van emigratie, terwijl het ook een bron van motivatie en vertrouwen is. Liesbet toont aan dat verandering niet eng hoeft te zijn, en dat de grootste risico’s vaak leiden tot de meest lonende levenservaringen.

Door de charmante anekdotes en de pragmatische adviezen is “Emigreren is niet eng” een verhelderend, vermakelijk en uiteindelijk bemoedigend boek voor potentiële emigranten en voor diegenen die simpelweg genieten van verhalen over persoonlijke groei en avontuur.

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads