Artikelen

Huizenprijzen stijgen nu overal

Hoge huizenprijzen zijn niet alleen in Nederland een groot probleem, in de hele EU en zelfs wereldwijd speelt het fenomeen. Ook in de populairste emigratielanden België en Duitsland stijgen de prijzen, het eerste kwartaal van dit jaar respectievelijk zo’n 6 en 8 procent.

B&B in Italië te koop (…inmiddels verkocht)

Voor wie er zelf van droomt in Italië een vakantieverblijf te beginnen is dit een unieke kans: een gerenommeerde en goedlopende business, volledig instapklaar.

* Dossier Emigreren naar Hongarije *

Hongarije is voor velen niet het eerste land waar ze aan denken bij emigratie. Maar hoe bevalt het leven in Hongarije nu echt? Lees in dit artikel de ervaringen van een emigrant.

Nederlanders zijn een gelukkig volkje

Uit onderzoek is wederom gebleken dat Nederlanders – in vergelijking met de rest van de wereldbevolking – een tamelijk gelukkig en tevreden volkje zijn. We horen tot de top5 in de wereld.

Zoektermen onthullen de meest begeerde emigratielanden

Het land van bestemming bij emigreren hangt vaak af van verschillende praktische factoren, maar over welk land dromen mensen – wereldwijd – het vaakst? Een analyse van zoektermen op Google geeft het antwoord.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste uitgaves

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads