Artikelen

Belastingaangifte 2021 voor emigranten

Nederland doet weer belastingaangifte. Ook als u in 2021 maar een deel van het jaar in Nederland woonde, moet u aangifte doen. U kunt hiervoor online aangifte doen via Mijn Belastingdienst en maakt hierbij gebruik van het migratie-formulier (M-formulier).

Het Roer om zoekt kandidaten

Voor een nieuw seizoen van “Het Roer Om” is men op zoek naar mensen die gaan emigreren. In dit tv-programma worden mensen gevolgd die Nederland achter zich laten om hun dromen na te jagen in het buitenland.

Nieuwste editie U en de wet in Spanje

De nieuwe 5e editie (2022/2023) van U en de wet in Spanje is nu verkrijgbaar. Het onmisbare handboek voor iedereen die er over denkt zicht in Spanje te vestigen of onroerend goed in Spanje te kopen. Alle Spaanse wetgeving wordt helder aan u uitgelegd.

Maison en France dag 10 april

Een informatief Dagje Frankrijk op dezelfde prachtige locatie als eerder aangegeven, Landgoed Zonheuvel in Doorn. Voor iedereen die zich serieus oriënteert op de aanschaf van een huis in Frankrijk in 2022. Maar ook voor alle eigenaren die met vragen rondlopen over financiering, juridisch/fiscale zaken (erfrecht, plus-value), verbouw en zelfs verkoop.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwste uitgaves

© 2024 Grenzenloos - Design & realisatie door Webheads